Omslagsbild: Byggnadsvård

Fotograf: Erika Åberg
Utgivningsdatum: 2021-01-13
Recensionsdatum: 2021-02-03
Mediekontakt: Katarina Lindell
ISBN: 978-91-1-309629-2

Byggnadsvård

Hur du får tid, råd och kraft att restaurera ditt hem
Följ med på byggnadsantikvarien Erika Åbergs egen husresa. Här delar hon med sig av sina erfarenheter och bästa råd – från planering och strategier till praktiska projekt.

Ett gammalt hus eller en lägenhet med historisk själ och atmosfär är en dröm för många. Ett bekvämt familjeliv i ett charmigt hem med moderna funktioner, sunda material och vackra detaljer. Men vardagen i en äldre byggnad innebär också att det alltid är något som ska repareras, bytas ut eller förskönas.

Erika Åberg och hennes man har under ett drygt decennium restaurerat sin gård från grunden, ute och inne, och levt familjeliv med två små barn under tiden. Hur får man tid, råd och kraft?

I den här boken berättar hon i tio kapitel om tio grundläggande sätt att tänka kring byggnadsvård och restaurering. Det handlar om allt från förhållningssätt till praktiska steg för steg-moment. Boken visar hur du kan restaurera på ett sätt som är hållbart; för hemmet, för miljön och för dig och din familj.
Mer om författaren
269 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2021

NYHETER

Erika Åberg årets inredningsinspiratör

Byggnadsvårdaren, tv-profilen och författaren, aktuell med boken Byggnadsvård, får priset som delas ut av Hus & Hem.

Foto: Lina Östling
Se fler nyheter

Erika Åberg är byggnadsantikvarie och känd från tv, tidningar, podcaster och sociala medier där hon berättar om sin stora passion: Byggnadsvård och en hållbar livsstil.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.