Omslagsbild: Mellan raderna

Utgivningsdatum: 2021-04-19
Recensionsdatum: 2021-05-10
Mediekontakt: Lina Sjögren
ISBN: 978-91-1-310555-0

Mellan raderna

Mellan raderna är första delen i en ny serie som utspelar sig i bokförlagsvärlden. Med Johanna Schreibers vassa humor och träffande samtidsblick får vi följa människorna kring Schantz förlag.

PR-strategen Emily ägnar dagarna åt att ta hand om självupptagna författardivor och planera storslagna releasefester. Samtidigt försöker hon läka efter en uppslitande skilsmässa, och anpassa sig till ett liv som varannan vecka-förälder.

När hon träffar den karismatiske serietecknaren Herman på förlagets sommarfest slår det gnistor direkt. Men att kombinera den nya förälskelsen med krävande författare och chefer som inte drar jämnt visar sig vara allt annat än enkelt.

Samtidigt pågår en maktkamp på förlaget. Grundaren Otto Schantz har gått ur tiden. Vem av hans arvtagare ska gå vinnande ur striden om Schantz förlag?


Mer om författaren
219 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2021
49 kr Bok - Pocket
Utgiven: december 2021
141 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: maj 2021
141 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Emma Molin
Utgiven: maj 2021

NYHETER

Johanna Schreiber: ”Det lönar sig att aldrig banga en efterfest!”

Mellan raderna är den första delen i en ny serie om det fiktiva förlaget Schantz – träffande och vasst om litteraturvärlden.

Foto: Lina Eidenberg Adamo
Se fler nyheter

Johanna Schreiber, född 1986, är författare och journalist. Hon har bland annat jobbat på Expressen och Dagens industri. 2020 utsågs hon till Årets kulturlöfte av Göteborgs-Posten. Vända blad är den andra delen i serien om Schantz förlag som började med Mellan raderna. Hon har tidigare utkommit med Det bästa som har hänt mig och Tolv veckor med dig.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.