Omslagsbild: Stark 50+

Utgivningsdatum: 2021-08-13
Recensionsdatum: 2021-09-01
Mediekontakt: Katarina Lindell
ISBN: 978-91-1-311401-9

Stark 50+

Hormoner, sömn, kost, träning
50-årsåldern kan vara en utmaning för dig som kvinna, särskilt när det gäller hälsa, stress och välmående. I den här boken får du konkret hjälp med vad du kan göra själv för att öka ditt eget välbefinnande under åren från 50 och uppåt. Hur du kan hålla dig smärtfri, stark, vital och frisk - så länge som det bara går!

Boken fördjupar sig i relevanta ämnen och frågeställningar för kvinnor mitt i livet, till exempel vad som händer i kroppen efter menopaus, om träning och vardagsrörelse och vilka vanliga träningsmisstag kvinnor i klimakteriet gör. Om hormonbehandling eller inte, liksom vad du kan göra för att sova bättre när du blir äldre. Om viktuppgång, känslor och mat och varför hård träning och bantning är den sämsta viktminskningsmetoden för kvinnor i klimakteriet. Författaren är också en ivrig utövare av kalla bad, en både energihöjande och avstressande naturupplevelse.

Den tar också upp när livet blir svårt och sjukdom, familj och relationer ställer helt nya krav på oss.Mer om författaren
229 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2021
141 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: augusti 2021
141 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Monika Björn
Utgiven: augusti 2021

Monika Björn är en träningsprofil sedan många år, känd bland annat för sina populära yogaklasser. På senare år har hon blivit allt mer engagerad i att bredda kunskapen kring klimakteriet. Hon håller kurser och certifieringar för vårdpersonal och personliga tränare som önskar bredda sin kompetens när det gäller att coacha kvinnor kring 50.

Hon har tidigare kommit ut med böcker som Yoga för dig som tränar och Stark genom klimakteriet.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.