Omslagsbild: En kväll i juni

Utgivningsdatum: 2021-06-23
Recensionsdatum: 2021-07-12
Mediekontakt: Sara Dobareh
ISBN: 978-91-1-311388-3

En kväll i juni

Ella och Ben träffas en kväll i juni 2007 utanför Gröna Lund. De tillbringar en intensiv kväll tillsammans, innan de måste skiljas åt och Ben ta tåget hem till Kiruna. När dörrarna stängs är de säkra på att de snart kommer att ses igen.

Tolv år senare lever Ella i en trygg relation med sin barndomsvän Leon, en perfekt matchning enligt deras omgivning. Hon jobbar som frilansskribent och har precis fått ett erbjudande om att spökskriva biografin om den legendariska, men något svåra, Fredrika Bergh – en av Sveriges mest framstående näringslivskvinnor.

När Ben oväntat dyker upp igen ställs allt på ända. Ella har aldrig glömt kvällen de sågs, men inte heller Bens svek och hon är fast besluten om att det inte förändrar något. Men ju längre hon kommer i arbetet med boken om Fredrikas liv, desto mer osäker blir hon på sitt eget. Ska hon göra samma misstag som Fredrika en gång gjorde, eller ska hon våga släppa allas förväntningar och leva för sin egen skull?

En kväll i juni är en känslosam berättelse om förlorad kärlek, svåra livsbeslut, om att våga stå upp för sig själv och tro på en andra chans.

Anna Lönnqvist tilldelades priset Årets feelgood 2019 för Julia och Jack och har vunnit läsarnas hjärtan med sina varma, romantiska och hoppingivande feelgoodromaner. En kväll i juni är hennes sjätte roman.
Mer om författaren

Anna Lönnqvist är född i Luleå 1973 och bor sedan drygt tjugofem år tillbaka i Stockholm. Hon skriver romantisk feelgood och har hittills skrivit fem böcker. Julia och Jack utsågs till Årets feelgoodroman under Feelgoodfestivalen 2019 i Mariefred. Hennes femte roman Minns oss som nu utkom den 8 januari 2020. När hon inte skriver tycker hon om att baka, ta en sväng i löparspåret, titta på serier och åka norrut och hälsa på släkten. 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.