Omslagsbild: En sång för alla dom

Översättare: Maria Bodner Gröön
Utgivningsdatum: 2021-07-07
Recensionsdatum: 2021-07-26
Mediekontakt: Sara Dobareh
ISBN: 978-91-1-311570-2

En sång för alla dom

Varje vecka pratar änkemannen Hubert Bird med sin dotter som är bosatt i Australien. Han berättar detaljerat om sin händelserika pension, med dagarna fyllda av goda vänner och upplyftande aktiviteter.

Men Hubert Bird ljuger.

Sanningen är att dagarna går utan att han träffar en enda själ. Det är enklare så. Men när dottern oväntat bestämmer sig för att komma hem till London på besök ställs hans tillvaro på ända. Nu står Hubert inför en till synes omöjlig uppgift: att få sitt verkliga liv att likna sitt uppdiktade liv innan sanningen kommer fram.

Längs vägen snubblar Hubert över en andra chans till kärlek, återupptar en sedan länge förlorad vänskap och anmäler sig till ett hektiskt aktivitetschema i PRO-föreningen, något som borde sätta en punkt för ensamheten en gång för alla.

En sång för alla dom är en stundtals rolig, ibland allvarlig men alltid varm och rörande skildring av kärlek, utanförskap, ålderdom och vänskap som inte bara kommer att charma dig, utan också påminna dig om att en vänlig handling från en främling kan förändra liv.
Mer om författaren
199 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juli 2021
141 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: juli 2021
141 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Fredde Granberg
Utgiven: juli 2021

Mike Gayle är född 1970, och uppvuxen i Birmingham. Han flyttade till London för att börja en karriär som journalist, och har arbetat för tidningar som Sunday Times, Guardian och Cosmopolitan. Gayle har skrivit fjorton romaner som alla nått en stor och bred publik. En halv värld bort gavs ut 2019.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.