Omslagsbild: Kvinnor som vi

Översättare: Helen Ljungmark
Utgivningsdatum: 2021-08-16
Recensionsdatum: 2021-08-30
Mediekontakt: Lina Sjögren
ISBN: 978-91-1-311410-1

Kvinnor som vi

Nina George Dean är en framgångsrik matskribent i London. Hennes mellannamn fick hon för att Wham! låg etta på topplistan den dagen hon föddes för 32 år sedan. Att passera trettio har inte direkt inneburit den okomplicerade befrielse Nina hade fått beskriven för sig. När hon träffar den charmerande Max via en dejtingapp verkar äntligen hennes lycka ha vänt. Men från att ha förklarat henne sin eviga kärlek på det mest romantiska sätt, går han plötsligt inte att få tag på. Det är inte bara Maxs profil i appen som har försvunnit, utan den verkliga Max verkar som uppslukad av jorden.

Samtidigt planerar Ninas ex-pojkvän sitt bröllop och hennes bästa vän väntar sitt andra barn. När Ninas älskade pappa glider allt längre in demensens dimma drömmer hon sig desperat tillbaka till ungdomstidens sorglösa vänskaper och relationer. Men livet är inte längre vad det en gång var.

Dolly Alderton skriver humoristiskt, klokt och varmt, och med stark igenkänning om det bitterljuva med att växa upp och om det vi vinner och går miste om längs vägen. För läsare som uppskattar Sally Rooney och Marian Keyes.
Mer om författaren
199 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2021
139 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: augusti 2021
139 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Carla Sehn
Utgiven: september 2021

Dolly Alderton, född 1989, är ett brittiskt samtidsfenomen. Hon är en prisvinnande journalist och skriver för flera av landets största tidningar, däribland Sunday Times och Daily Telegraph. Hennes biografi Allt jag vet om kärlek vann National Book Awards 2018 i kategorin årets biografi och nominerades till både British Book Awards 2019 och Waterstones Book of the Year Award samma år. Hon driver även podden The High Low, en podd som behandlar nyheter och populärkultur och som gång på gång toppar de europeiska topplistorna.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.