Omslagsbild: Död för dig

Utgivningsdatum: 2021-09-15
Recensionsdatum: 2021-10-04
Mediekontakt: Sara Dobareh
ISBN: 978-91-1-311280-0

Död för dig

Caroline och Gustav lever det perfekta livet. Överklastjejen från Djursholm i Stockholm som blivit hyllad skådespelare och gift sig med sitt livs kärlek, den geniförklarade och framgångsrike entreprenören som vuxit upp under enkla förhållanden i Rosengård i Malmö. De har allt de någonsin drömt om - familj, lycka, framgång, pengar, ett stort socialt nätverk och många som följer deras drömliv i sociala medier. Men vad skulle hända om de berövades allt?

En varm dag i början av augusti försvinner den gravida Caroline tillsammans med parets två små döttrar spårlöst från deras exklusiva strandvilla i Malmö. Omständigheterna kring försvinnandet förbryllar polisen som inleder en brottsutredning. Ett massivt sökpådrag drar igång under ledning av Henrik Hedin och Leia Kaplan, två av Sveriges främsta brottsutredare.

Snart står det klart att inget är vad det synes vara - det blir en kamp mot klockan där insatserna blir allt högre och överraskningarna blir fler och fler.

Död för dig är den första delen i The Killer-serien med brottsutredaren Henrik "The Killer" Hedin i huvudrollen, det tidigare fotbollsproffset som sadlat om till polis och blivit en av Sveriges främsta och mest omtalade utredare, känd för sitt kompromisslösa spel och starka rättspatos.

”Skicklig underhållning och god spänning”
UNT
Mer om författaren
199 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2021
141 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: september 2021
141 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Mikaela Bley
Utgiven: september 2021

NYHETER

Mikaela Bley: ”Få förhållanden är så perfekta som de ser ut att vara”

Spänningsromanen Död för dig är en nagelbitare där lögnerna avslöjas en efter en.

Foto: Elvira Glänte

Första delen i den nya spänningsserien The Killer!

Läs inledningen av Mikaela Bleys nya roman Död för dig – en nagelbitare till sista sidan.

Foto: Elvira Glänte

Mikaela Bley till Norstedts

Första delen i den nya serien The Killer heter Död för dig och kommer ut hösten 2021.

Foto: Elvira Glänte
Se fler nyheter

Mikaela Bley bor i Stockholm med sin man och tre barn. Hon har jobbat som inköpare på TV4, men är nu författare på heltid. Hon debuterade 2015 med Lycke, som följdes av Liv (2016). Louise (2018), och Flickorna utan namn (2019) alla med den egensinniga kriminalreportern Ellen Tamm i huvudrollen. Med sin nya roman Död för dig inleder hon en ny serie med den omtalade brottsutredaren Henrik Hedin i huvudrollen. 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.