Omslagsbild: Julbrevet

Översättare: Öyvind Vågen
Utgivningsdatum: 2021-10-13
Recensionsdatum: 2021-11-01
Mediekontakt: Terri Herrera
ISBN: 978-91-1-311660-0

Julbrevet

Julbrevet är en varm julroman som fokuserar på familj, traditioner, kärlek och vikten av att dela med sig till den som inte är lika lyckligt lottad.

Linda är ensamstående och bor med sin trettonåriga son Brage i Oslo. Hon jobbar som redaktör för ett förlag och gör sitt bästa för att skapa en trygg uppväxt åt sin son. Tryggare än den hon själv hade. Hon håller hårt på deras traditioner och runt jul är de extra viktiga. Linda har planerat så att allt ska bli perfekt.

Men när Brages pappa överraskande dyker upp, kastas alla planer omkull. Samtidigt mottar hon ett brev från en okänd avsändare. Hon avfärdar det först, men när det kommer ett till blir hon fundersam. Avsändaren verkar veta vem hon är. En äldre ensam herre som har ägnat sitt liv åt att göra gott, men vad vill han henne?

Minnen från det förflutna hotar att förstöra den tillvaro Linda så mödosamt byggt upp och den där harmoniska julen hon sett fram emot känns mer avlägsen än någonsin. Men ibland kan hjälpen komma från ett oväntat håll.
Mer om författaren
199 kr Bok - Inbunden
Utgiven: oktober 2021
141 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: oktober 2021
141 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Katharina Cohen
Utgiven: november 2021

Kjersti Herland Johnsen har arbetat i den norska förlagsbranschen sedan 1998. Hon har varit allt från redaktör, redaktionschef och förläggare. Idag arbetar hon på Gyldendal. Julbrevet är hennes debutroman.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.