Omslagsbild: En kärlekshistoria i Cornwall

Översättare: Dorothee Sporrong
Utgivningsdatum: 2022-04-22
Recensionsdatum: 2022-05-09
Mediekontakt: Katarina Lindell
ISBN: 978-91-1-311998-4

En kärlekshistoria i Cornwall

I samband med en skilsmässa flyttar Theodora "Theo" Pascoe in i det fallfärdiga huset Boatman's Cottage vid flodern Tamar, på gränsen mellan grevskapen Devonshire och Cornwall. Lugnet där är kanske precis vad hon behöver för att slicka sina sår.

Snart hittar hon en plåtlåda med brev undertecknade med Z till en viss A och det är då historien tar sin egentliga början. Breven berättar om den omöjliga kärleken mellan lady Alice Neville och fiskeförvaltaren Zachariah Carne.

Samtidigt som Theo varsamt väcker det bortglömda huset och dess vildvuxna trädgård till liv pusslar hon ihop berättelsen om två unga förälskade som var före sin tid och som på ett märkligt och ödesmättat sätt vävs samman med hennes egen historia. Kan flytten till Boatman's Cottage få Theo att hitta vägen till sin egen lycka?
Mer om författaren

Liz Fenwick är född i Massachusetts i USA, men besökte Cornwall för första gången 1989 och blev förälskad i trakten. Efter sju år flyttade hon dit med man och tre barn. Liz Fenwick har nu slagit sig ner i London med sin man och två katter efter att ha varit bosatt på nio olika platser runt om i världen med sin familj. Hon återvänder så ofta hon kan till huset i Cornwall.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.