Omslagsbild: Träna ute med Sofia

Fotograf: Lina Eidenberg Adamo
Utgivningsdatum: 2022-05-19
Recensionsdatum: 2022-06-08
Mediekontakt: Katarina Lindell
ISBN: 978-91-1-311934-2

Träna ute med Sofia

Enkla övningar för rörelse året om
Har du börjat träna ute under coronapandemin och behöver ny inspiration? Kanske har du sedan länge insett fördelarna med att träna utomhus, att uppleva naturen samtidigt som du får ett skönt träningspass.

I den här boken får du användbara övningar som du kan göra när du ändå är ute, på en vanlig promenad, på rundan i skogen, lekplatsen eller i utegymmet. Här finns massor av träningsförslag att testa, i trappor, i backar eller varför inte på bryggan. Träningen i boken är anpassad för alla årstider; sol och värme, regn och rusk, snö och kyla. Testa stavgång med intervaller eller öva upp styrkan med en helt vanlig sten eller bänk.

Det är lätt att följa med när Sofia Åhman instruerar på sitt inspirerande sätt. Boken ger dig också praktiska tips kring klädsel och säkerhet. Med Sofias bästa tips och trix blir utomhusträningen både kul och effektiv!
Mer om författaren
249 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2022

Sofia Åhman har blivit hela folkets gympaledare under corona-pandemin, när hon lett träningspass i tv på morgnarna. Som träningsprofil i tv har hon under flera år inspirerat tittarna att röra på sig mer och prova på nya aktiviteter. Hon peppar och motiverar på ett lättsamt och medryckande sätt, något som gjort henne riktigt folkkär och hon har även belönats med tv-priset Kristallen för sina insatser.

Bokens medförfattare Marit Andersson har en bakgrund som journalist och kommunikatör. Hon har tidigare skrivit hälsoboken Lev länge & väl tillsammans med professor Kerstin Brismar. 2021 utkom Träna hemma med Sofia, även den skriven tillsammans med Marit Andersson.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.