Omslagsbild: Ett oväntat val

Översättare: Katarina Jansson
Utgivningsdatum: 2022-07-21
Recensionsdatum: 2022-08-08
Mediekontakt: Katarina Lindell
ISBN: 978-91-1-312229-8

Ett oväntat val

Marian Keyes är tillbaka med den efterlängtade uppföljaren till En oväntad semester!

25 år har gått sedan vi träffade Rachel Walsh senast. Då var hennes liv en enda röra. Men ett livsavgörande beslut får hennes liv att ta en helt ny riktning och nu har hon ett tryggt arbete som behandlingsterapeut, radhus, trädgård och en ny kärlek. Plus en bullrig familj som inte drar sig för att lägga sig i minsta beslut.

När Rachel får ett oväntat samtal som leder till att hon plötsligt står öga mot öga med sitt livs kärlek skakas hennes trygga tillvaro om rejält. Hon, som trodde att allt gick enligt plan och skulle fortsätta att göra det för alltid, inser att det inte spelar någon roll hur gammal man är, livet kan alltid förändras och ta nya, oväntade vändningar.
Mer om författaren

Marian Keyes föddes i Limerick 1963 och växte upp i Cavan, Cork, Galway och Dublin. Hon flyttade till London som 20-åring, men bor nu i Dún Laoghaire med sin make Tony. Förutom att skriva tycker Marian Keyes om att läsa, gå på bio, skor, handväskor och feminism. 2019 fick hon ta emot en hedersdoktortitel vid universitetet i Limerick. Marian Keyes slog igenom med Vattenmelonen (1998) och hennes böcker har sålt i 30 miljoner exemplar över hela världen och översatts till flertalet språk.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.