Institution: Coop provkök
Illustratör: Rolf Smedman
Fotograf: Charlie Drevstam
Fotograf: Eva Hildén Smith
Fotograf: Pelle Bergström
Fotograf: Wolfgang Kleinschmidt
Illustratör: Kristin Lidström
Recensionsdatum: 2017-09-27
Mediekontakt: Fanny Birath
ISBN: 978-91-1-307493-1

Vår kokbok

Vår kokbok i ny upplaga gör det enklare än någonsin att laga smakrik och färgglad mat från det svenska köket, men med inslag från hela världen. Här finns inspiration och hjälp till alla som vill äta varierat och laga bra vardagsmat, bufféer, festmiddagar, mellanmål och baka. Nya maträtter och råvaror varvas med grönare varianter på gamla matklassiker. Med över 1 200 recept är detta den enda kokboken du behöver om du vill laga riktig mat från grunden. Oavsett om du nyss lärt dig laga mat eller om du är en van matlagare kommer du hitta massor av bra, noggrant genomlagade recept. Smaklig måltid!

Mer om författaren

Sara Begner är Chef för Coop Provkök och tidningen Mer Smaks och Coop Provköks kreativa och inspirerande matkreatör. Sara Begner är också författare till flera kända kokböcker, bland annat klassikern Vår kokbok.

Mer om författaren

NYHETER

Fredagsreceptet: Sotad regnbåge sashimi style

Från årets upplaga av klassikern Vår kokbok bjuder vi på en lyxig och snabblagad helgrätt.