Svinajakten

"Riktigt bra deckare och jag ser fram emot en uppföljare!!!!"
"Den är helt klart godkänd och lovar gott inför framtiden, ser definitivt framemot nästa."
"En ny deckarhjältinna att älska" /Länstidningen Östersund

"Spänningen är olidlig.
Svinajakten kom 2009 och Svärmaren i vår 2010. Jag längtar redan efter nästa mysterium som Petra Wester ska lösa på sitt kluriga, intelligenta sätt."
Länstidningen Östersund (läst: Svinajakten och Svärmaren)

"imponerande kompott som ger mersmak"

"fascinerande miljöer, skånsk adel, avund, mord och kärlek i en ganska imponerande kompott som ger mersmak. Klurigt på ett ganska mysigt och lite gammaldags sätt och med ett slut som lämnar öppningar för fler möten med den samlade huvudpersonen."
Pernilla Björnör Hydén, Laura

"Anna Bovaller har onekligen talang."

"Svinajakten har något av en gammaldags svensk thriller över sig, i miljöer, karaktärer och inte minst vad det gäller att skildra relationer. Hoppas att detta går att utveckla i kommande delar, Anna Bovaller har onekligen talang."
UNT

"Läs den!"

"Anna Bovallers första bok om advokat Petra Wester är en mycket spännande och välskriven bok, som man efter halva berättelsen knappt vågar släppa ifrån sig. Känns bra och mycket lovande att detta är den första boken, och fler kommer. Läs den!"
Kjell Åke Tjernström

 

"miljöbeskrivningarna är härliga"

Eva Pettersson, Sveriges Radio P4, Radio Väst, recenserar Svinajakten.

"klurig deckare i bästa Christie-stil"

"Det här är inledningen till en riktigt klurig deckare i bästa Christie-stil. Helt klart fungerar Österlen fortfarande som bra deckarmiljö."
Gunilla Wedding

”pusseldeckare med fin Agatha Christiekänsla”

Jag njuter av att läsa Svinajakten. /…/ ett gediget deckarhantverk och både underhållande och spännande att läsa. Det är också ganska befriande att få engagera sig ordentligt i själva mordgåtan i stället för i ett antal polisers miserabla själsliv. Hittills i år har jag läst drygt tio svenska debutdeckare och även om det finns flera riktigt hyfsade böcker här så sticker Anna Bovaller ut genom sin konsekventa satsning på pusseldeckaren.”
Gunilla Wedding, Skånska Dagbladet

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.