Beatles, Maharishi och jag

"Vi hoppas nu att många kommer att läsa Conny Larssons bok för att åtminstone inte gå i den fällan."
"en mycket lärorik och djupt initierad berättelse"

"Det mest fascinerande med detta vittnesmål är hur den som en gång blivit utsatt för förtryck, svek och övergrepp ständigt är mottaglig för negativ påverkan och tycks vara beredd att förlåta, att gå in och upprepa samma misstag om igen bara för minsta lilla möjlighet att bli sedd och älskad. Det är också missbrukartematiken essens där den utsatte ständigt löper risk att förledas in i ett ställföreträdande missbruk som ersätter verkliga lösningar.
Beatles, Maharishi och Jag är en mycket lärorik och djupt initierad berättelse till lärdom och upplysning för den som tror sig kunna finna gångbara lösningar på personliga problem i drogen eller i den spektakulära religiösa figuren."
Benny Holmberg

"en ömhjärtad berättelse" /Leva

"en spännande inblick i dessa världar och en ömhjärtad berättelse om det omättliga behovet av att bli omhändertagen efter en svår uppväxt."
Leva

"boken drabbar och blir angelägen"

"Det är i den personliga uppgörelsen med sig själv som boken drabbar och blir angelägen. Det är minsann ett märkligt livsöde som ledde till psykisk kollaps innan Conny kunde frigöra sig från sina trauman."

Conny Larsson intervjuas i En bok, en författare

Intervju med Conny Larsson, som i sin bok Beatles, Maharishi och jag berättar om sina drygt 30 år bland olika österländska sekter och hur tillvaron förvandlades till ett euforiskt helvete. Vilka mekanismer och mönster låg bakom de val som han gjorde på vägen?

"Sorgligt om livet i sekter"
"På resa i inre och yttre världar"

"Detta är en öppen bok om vacklan, om klarhet, om hopp – och om att inte stå ut i längden med vidskeplighet. Och om sorg när mycket dör: vänner, ideal.
Nej, kärlek är inte allt man behöver.
Det mesta berättas med tung andning, som att han måste berätta, också när det är mer än smärtsamt, också när orden måste knuffas ut. Han övertygar mig som mest när han försöker övertyga sig själv: så här gick tänket, så här togs stegen."
Stig Hansén

"Han blev offer för Beatles guru"
Läsarröster om boken

"Från vår gemensamma tid på scenskolan är du en av de få som jag ofta har tänkt på! Jag har några outgrundliga och känsloladdade minnen av dej och jag har ofta undrat hur ditt liv blev. Nu vet jag och det känns mkt omskakande. Din bok är för mej något av de mest fantastiska jag någonsin läst. Tack! /.../ Trots alla "vedermödor" utstrålar din bok en vishet som är få förunnat. Jag hoppas att våra vägar möts någon gång. Till dess önskar jag dej ett långt och lycklig liv."
Sten Sjöstedt

"”Din bok får mig att gråta. Den är så naken och avskalad, så sann. Men den ger oss en svårsmält sanning. /…/ Hoppas verkligen den når ut till många, jag rekommenderar den verkligen!”
Anna

”Enastående utlämnande, ärlig, modig, och lämnade mig förvånad, förskräckt, förargad, förbaskad och andra f-ord, över att människor kan bedåra, bedra och böja sina medmänniskor som dessa s k "heliga" gurus o likställda gjort och gör.”
Rose-Marie

”Conny, tack för att du så generöst delar med dig av allt i ditt liv, dumheter du gjort, livslögner, nitar du gått på i din godtrogenhet, allt elände du gått igenom! Du berättar med en blick för vad som är väsentligt, väjer inte för det svåra och på så sätt finns det inte en ”tom” rad i dina böcker.”
Ulla

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.