Drömmen förde dej vilse

"Hon blandar spänning och dramatik med lättläst målande miljöbeskrivningar på ett briljant sätt." /Dagbladet Sundsvall

"Hon blandar spänning och dramatik med lättläst målande miljöbeskrivningar på ett briljant sätt."
Kjell Åke Tjernström

"Betyg: 5 av 5"
"fina gestaltningar och intressanta bifigurer" /Dala-Demokraten

"Det här är en deckare att läsa om man vill känna igen sig, nästan tycka att man hört historien förr. Men dessutom får läsaren en hel del fina gestaltningar och intressanta bifigurer. Anna Jansson har också ett språk som flyter bra. Men det är bihistorierna som är betydligt mer intressanta än polisens jagande efter mördaren."

"Anna Jansson hanterar polisromanens numera obligatoriska komponenter mycket skickligt."

"Det ska också sägas att Anna Jansson hanterar polisromanens numera obligatoriska komponenter mycket skickligt.

Att den i otaliga ledtrådar intrasslade huvudmisstänkte alltid är oskyldig hör till dessa, men det förtar faktiskt inte spänningen nämnvärt; huvudsaken är att berättandet blir direkt och läsaren tillåts följa historien inifrån.

Det som gör att känslan av fobisk upprepning förflyktigas är Janssons träffsäkra, strävt osentimentala och ömsinta humor. I gestaltningen av konflikterna mellan arbete och kärlek, plikt och lust, skuld och hopp, överskrider Jansson livsvillkoren utan att överge människorna som dukar under för dem.

Gott nog."

Ragnar Strömberg

"En bok med ett förfinat berättarspråk"

"De som redan tidigare gillar böckerna om Maria Wern kommer att betygsätta "Drömmen förde dej vilse" som den bästa hittills och den har klar potential att locka nya läsare till skaran av Anna Jansson-fans."
Bengt Valentinsson

"En trea" /Magnus Utvik

"det finns nånting för alla här för hon tar upp så mycket olika samhällsproblem och det är hon väldigt duktig på Anna Jansson"

"tveklöst till de bästa i serien"

"Anna Jansson levererar alltid bra deckare, vissa i serien är bättre än de andra och Drömmen förde dej vilse hör tveklöst till de bästa i serien om Maria Wern."

"den bästa i hennes Wern-serie!" /VLT

"En ovanligt blodig och brutalt närgången historia av Anna Jansson, men enligt min mening den bästa i hennes Wern-serie!"
Per Tviksta, VLT

"Full fart redan från sidan tre"

"Den inordnar sig i samma fack som sina föregångare: Vidrigt våld, ständigt stegrad spänning, siktet inställt på företeelser i samhället och psykologiska förklaringar. /.../ Känsla för barnet har Anna Jansson uppvisat förr. Det gör hon också här. Men i första hand är hon det hon utger sig för att vara: Spänningsförfattare!"
Inger Dahlman

"Växande spänning i Janssons nyaste"

"Att mördaren lyckas hacka sig in i alla möjliga informationssytem bidrar också till den att den obehagliga stämningen kryper sig allt närmare på. Plus också för det något oväntade slutet!"

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.