IKEA- På väg mot framtiden

"... en intressant bok med många fascinerande avsnitt om Ingvar Kamprad och Ikea." /Fri Köpenskap

"Vad händer med Ikea efter Kamprad?

Det är den viktigaste frågan som ställs i boken ”Ikea på väg mot framtiden”. Ikeas styrelseordförande Göran Grosskopf säger i boken att den största faran är Ikeas stora framgång. Risken finns att man fastnar i det gamla och inte satsar på förnyelse… Kamprads tre söners uppgift blir att hålla samman och se till att Ikea fortsätter att vara ett unikt företag. Det är en  reflektion som kan göras efter att ha läst en intressant bok med många fascinerande avsnitt om Ingvar Kamprad och Ikea."
Fri Köpenskap 14 nov 2013

"Ingvar är världens bästa morfar"

"Ingvar Kamprad, 88, lämnar nu över allt mer av ansvaret till sina söner - Peter, Jonas och Mathias Kamprad som alla tre har framskjutna positioner i imperiet.
Men bland arvingarna finns också mindre kända familjemedlemmar.
Som elektrikern Stefan Kihlblom, 29.
– Ingvar är världens bästa morfar, säger han."

 

”Men för några år sedan pågick en tuff strid inom familjen Kamprad. Detta beskrivs i boken ”Ikea – på väg mot framtiden” av författarna Lennart Dahlgren, Stellan Björk och Karl von Schulzenheim.”

 

”Om miljardbeloppen betalades ut från stiftelsen till sönerna är oklart. Enligt Lennart Dahlgren, som bland annat varit chef för Ikeas Rysslands-satsning och som under många år varit personlig vän med Ingvar Kamprad och hela hans familj, fick sönerna ut flera betydande belopp. Det framkommer också i boken ”Ikea – på väg mot framtiden”.”
Michael Syrén

"Kamprads söner – de hemliga arvtagarna"
"Familjen Kamprad i bitter miljardtvist"
"Familjebråk skakade Ikea"
"Kamprads dubbelspel: Har gömt miljarder"

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.