"I boken Allting gott och alldeles för mycket ägnas absolut noll utrymme åt asketism i svala skandinaviska miljöer. Barock är ett ledord - och författaren blommar ut i sina tolkningar av klassiska recept: från en sjötunga Walewska till långlagade stekar."
"Edward Blom är egentligen arkivarie, men är en känd gastronom, föredragshållare och TV-profil med personligt uttryck och utstrålning - mycket framträdande är hans kunskaper om matens och dryckens historia. Det kan verka otroligt att det dröjt ända tills nu innan Edward Blom gjort sin egen kokbok, men det är alldeles sant. /.../
Även om boken givetvis är avsett att stå i köket och användas flitigt som kokbok och som inspiration för att pigga upp måltider till vardags och till fest kan man med fördel läsa boken som en kulturhistoriebok. Det blir ju bara bättre av att man sedan får reda på hur man faktiskt gör rätterna!"
Belinda Graham
Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.