Allting gott och alldeles för mycket

"Underhållande, personligt och inspirerande" /Allas
"En kokbok för den som inte räds fett, ben och överflöd." /Hotellrevyn
"Blomstrande 1800-tal" /Gourmet

"I boken Allting gott och alldeles för mycket ägnas absolut noll utrymme åt asketism i svala skandinaviska miljöer. Barock är ett ledord - och författaren blommar ut i sina tolkningar av klassiska recept: från en sjötunga Walewska till långlagade stekar."

"Hans nya kokbok är mustig, sprudlande och generös på anekdoter." /Mat & Vänner
"Det kan verka otroligt att det dröjt ända tills nu innan Edward Blom gjort sin egen kokbok, men det är alldeles sant."

"Edward Blom är egentligen arkivarie, men är en känd gastronom, föredragshållare och TV-profil med personligt uttryck och utstrålning - mycket framträdande är hans kunskaper om matens och dryckens historia. Det kan verka otroligt att det dröjt ända tills nu innan Edward Blom gjort sin egen kokbok, men det är alldeles sant. /.../

Även om boken givetvis är avsett att stå i köket och användas flitigt som kokbok och som inspiration för att pigga upp måltider till vardags och till fest kan man med fördel läsa boken som en kulturhistoriebok. Det blir ju bara bättre av att man sedan får reda på hur man faktiskt gör rätterna!"
Belinda Graham 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.