Den stumma flickan

"Snudd på überbegåvat" Mariestads-Tidningen

"Det är snudd på überbegåvat upplägg, där man som läsare tappar greppet om utredningen flera gånger. Ett par rejäla överraskningar skapar förnyad läslust även när ögonen lider av fysisk utmattning.

Michael Hjorth och Hans Rosenfeldt har inmutat sin plats bland den svenska deckareliten - en bedrift i dessa dagar med tanke på den minst sagt mördande konkurrensen."
C Lundh

"I den fjärde boken " Den stumma flickan" fördjupas relationerna ytterligare mellan de inblandade poliserna samtidigt som det är skickligt skriven spänning." /UNT
"En deckare utöver det vanliga"

"Hjorth-Rosenfeldt får in överraskande moment och detaljer som känns fräscha och håller sig ifrån de vanligaste deckarklichéerna. En ordentlig cliffhanger i slutet borgar för att en femte del kommer inom en snar framtid och något säger mig att det då blir Billys karaktär som står i centrum. Billy, som också är en del av Riksmords team, har problem av samma, om inte större, dignitet som Sebastian. De två hamnar i en märklig situation som kräver ömsesidig tillit när personliga hemligheter är på väg att avslöjas.

Det mest intressanta karaktärsporträttet av alla är dock det av Sebastian Bergman."
Anne Pihlo

"Men det är bra gjort och spänningen lever till slutet." /Nya Kristinehamns-Posten
"Rappt och smart" /Metro

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.