Vinter i drömhuset

"En roman full av humor, värme och färgstarka personer!" /Hemmets Veckotidning
"En stor feel-goodromanförfattare har gått ur tiden."

"Genom att framhäva de goda egenskaperna och det positiva hos människorna får hon läsaren att njuta av boken och med det flytande språk hon har så blir man glad av att följa med vad som händer i det nyrenoverade huset på Irlands västkust. Tyvärr är ”Vinter i drömhuset” Maeve Bincheys sista roman. Hon dog i Dublin 30 juni 2012 En stor feel-goodromanförfattare har gått ur tiden."

 

" Historien präglas av den värme och humor som var utmärkande för Maeve Binchy" /Ingalill Mosander, Aftonbladet Söndag
"... värme, humor, oförglömliga karaktärer och ett irländskt landskap som inte lämnar någon oberörd."

"Vinter i drömhuset blev Maeve Binchys sista roman, belönad med Irish Book Award. Den har alla Maeve Binchys speciella kännetecken: värme, humor, oförglömliga karaktärer och ett irländskt landskap som inte lämnar någon oberörd."
Belinda Graham

 

”En pärla” Anna-Karin Ferm, SVT Go'kväll

”Jag bara älskar den här boken!”, ”En pärla”, ”Feelgood till 100%, den är varm, den är kärleksfull”, ”Jag älskar den!”, ”Verkligen, på riktigt, fantastisk god läsning” 
Anna-Karin Ferm

 

"Hon slutade med flaggan i topp" /Dala-Demokraten

"Maeve Binchy väver en väv med många trådar och många personer, men samlar skickligt ihop dem i sin hand på slutet. Alla har en relation till varandra och historien är berättad med värme och humor.

Om man vill ha en bok enbart för att fördriva ett par timmar, utan att behöva oroas eller ifrågasätta, då är Maeve Binchy en pärla.

Man kommer direkt in i handlingen, lär känna personerna och hennes språk flyter så naturligt så det känns som om man sitter och samtalar med en god vän. Det är vad jag vill kallla god underhållningslitteratur."
Yvonne Gröning

"Den är skriven med värme och humor och med glimten i ögat." /Skaraborgs Allehanda

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.