Skymningens barfotabarn

"... en fantasifull och spännande intrig ..." /Tidningen Vision

"Det är en fantasifull och spännande intrig och det är inte lätt att lista ut vem mördaren är. Det jag gillar mest med Anna Janssons böcker är att hon är så bra på att beskriva barns utsatthet, deras tankar och känslor."
Anni Alm

""Anna Janssons nya bok om Maria Wern är som vanligt spännande ..." /Ölandsbladet

"Anna Janssons nya bok om Maria Wern är som vanligt spännande och lika mycket ägnas bokens sidor åt Marias privata liv som hennes arbete – i detta fall kommer det privata och jobbet att knytas samman på flera olika sätt. I sin historia blandar hon historien om ett barns utsatthet i dagens samhälle med händelser kring slutfasen av andra världskriget som kastar sin skugga över Gotland idag."
Kenth Jönsson

"Anna Jansson är en av mina favoriter ..." /Lotta Olsson, DN

"Skicklig berättelse, framför allt om barnen som ljuger om sin värld med stor självklarhet. Allt kan man inte berätta för vuxna, det vet ju alla."

"Anna Jansson har återigen skrivit en roman som inte går att släppa förrän sista sidan är läst." /Värnamo Nyheter

"När så Maria Wern drabbas personligen blir allt så mycket mer närgånget. Och det blir så mycket lättare att sätta sig in i skräcken, rädslan och våndan när de som står nära också dras in."
Gunvor Karlsson

"En spännande historia i Gotlandsmiljö med en hyfsat oväntad upplösning." /Kommunalarbetaren

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.