Rött uppror

"Gillar du Hungerspelen lär du älska detta." /King Magazine
"Rött uppror är kort sagt väldigt spännande och även om den till viss del följer känd mall så är den tillräckligt egen i sitt sätt att använda mallen på för att väl motivera sin plats." /Skånska Dagbladet
" Det handlar om hämnd, sorg och allmänmänskliga moralfrågor som borde göra ”Rött uppror” till en bok som når långt utanför skaran av sci-fi-älskare och fantasykonnässörer." /Folkbladet VK/VF
"Rött uppror är kort sagt väldigt spännande ..." /Norra Skåne

"Rött uppror är kort sagt väldigt spännande och även om den till viss del följer känd mall så är den tillräckligt egen i sitt sätt att använda mallen på för att väl motivera sin plats. Det enda problemet är att man måste vänta ett år på nästa del."
Ralph Bretzer

"Har nu läst ut Rött uppror och vilken bok!"

"Förstår liknelsen med Hungerspelen men här känns det råare, kallare och väldigt mycket hårdare. /.../

Och till dig nu som börja läsa Rött uppror och kanske känner att den är svår att komma in i, ge inte upp - för den är värd din tid i slutändan!

Betyg:

4/5"

 

"Hungerspelen möter Flugornas herre möter Blade runner möter Game of thrones och det är bara att luta sig tillbaka och njuta."/Linda Skugge

"Pierce Brown är en Potterhead som enligt författarpresentationen ”tyvärr inte har en gnutta magi i kroppen”. Men det måste han sannerligen ha eftersom han har skrivit det här feta mästerverket som naturligtvis snart blir film."

"Rött Uppror är spännande, fängslande och verkligen en imponerande läsupplevelse."

"Under min läsning förstod jag rätt snabbt att alla hyllande recensioner inte är tomt prat och boken har inte vunnit Good Reads Debut Author 2014 utan anledning, Rött Uppror är spännande, fängslande och verkligen en imponerande läsupplevelse. Det känns som om den här trilogin kan bli nästa stora bokhype efter Hungerspelen och Divergent, den är verkligen så bra och jag tror den tilltalar en bred läsgrupp så det tar nog inte lång tid innan den är på allas läppar. Jag är i alla fall frälst och mycket, mycket glad över att jag läste den här boken."

" Spännande läsning som får ditt hjärta att pumpa!"

"Den här boken vann det prestigefyllda priset Good Reads Debut Author 2014 och nu efter att ha läst den förstår jag helt och hållet varför!

Om jag ska beskriver boken med ett ord så är det “grym”. /.../ Vill du ha en riktigt bra och spännande dystopi med minnesvärda karaktärer så plocka genast upp den här!"

"Rekommenderas varmt!"

"Rött uppror placerar böcker som Divergent av Veronica Roth och Karen Baos Uppstigandet vid barnbordet (och inget illa menat mot vare sig Divergent eller Uppstigandet. Tvärtemot så tillhör båda mina favoriter). Den är helt enkelt snäppet vassare än sina gelikar. Jag ångrar som sagt att jag inte läst den tidigare, och jag vet ärligt talat inte om jag kommer att kunna vänta på den svenska översättningen av nästa bok. Jag vill ha mer, och jag vill ha det nu. Och till er som inte läst den än; vad väntar ni på? Rekommenderas varmt! 9,5/10"

"Rött uppror är en bok som letar sig in på favoritlistan och stannar där. Det här är en bok att älska och som verkligen visar hur en bra bok ska vara. Den är briljant, fantasifull och nervkittlande."

"Rött uppror kommer att bli den nya succéboken med kännetecknen som att det finns med Enders spel och Hungerspelen-inslag – ni kommer aldrig ha läst något liknande tidigare.
Pierce Brown är kanske en debutförfattare just nu, men från och med den här boken så kommer det vara ett namn att hålla reda på.
Boken är intressant, spännande & underhållande. /.../

Rött uppror är en bok som letar sig in på favoritlistan och stannar där. Det här är en bok att älska och som verkligen visar hur en bra bok ska vara. Den är briljant, fantasifull och nervkittlande."

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.