Käre ledare

"Det har blivit en spännande, välskriven, men samtidigt tragisk skildring som nu finns på svenska." /Norran
"Det här är en oerhört spännande thriller. Men det är framförallt en skakande verklighetsskildring från världens hårdaste diktatur."
"Avslöjande och spännande om världens brutalaste diktatur"

"Jang Jin-sungs berättelse är särskilt intressant eftersom han skildrar Nordkorea både från den översta makttoppen och nerifrån de jagades och förtrycktas horisont."
LO Rindberg

"Skakande skildring från Nordkoreas innersta kretsar" /GP

"I boken Käre ledare - Min flykt från Nordkorea, skriven av den 43-årige poeten och pianisten Jang Jin-sung, ges skakande skildringar av hur liv och tillvaro styrs av skickligt skönmålande lögner. /.../

Käre ledare är en fascinerande bok om världens mest slutna land med berättelser, omöjliga att verifiera, men som förefaller fullt rimliga, i sin orimlighet. Om skildringar från dagens Nordkorea skulle vara mycket annorlunda är svårt att veta."
Monika Tunbäck-Hanson

"Det är minst lika spännande som en välskriven thriller ..." /Mats Strandberg

"Det är minst lika spännande som en välskriven thriller, och det är en bok som ger unika inblickar i ett stängt land. Det finns scener som är så bisarra att jag skrattar nervöst – som när ett helt rum gråter på beställning inför den ”käre ledaren”."

"Det är en femma" /Magnus Utvik

"Den börjar ju lika spännande som vilken thriller som helst. /.../ Läs de första femton sidorna – du är fast och du kommer klippa boken på en helg, därför att detta är det mest spännande, kanske det mest insiktsfulla som skrivits om den nordkoreanska regimen. /.../

Den är otroligt innehållsrik, den är väldigt spännande, den är insiktsfull om det nordkoreanska samhället. Det går inte skriva bättre och så fängslande, den måste man läsa om man ska förstå någonting om Nordkorea och dess politik, det är en femma."
Magnus Utvik, SVT Gomorron Sverige

"Bland det bästa som skrivits om den nordkoreanska skräckregimen." Jan Eklund, Dagens Nyheter
"Käre ledare är en riktig bladvändare ..."

"Käre ledare är en riktig bladvändare, som på ett trovärdigt sätt avslöjar en regim som med lojaliteten och propagandan som vapen håller sitt folk i fångenskap."
Christer Nilsson

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.