Det du inte vet

”Som vanligt levererar Anna Jansson en spännande och lättläst deckare som är svår att lägga ifrån sig.”
”Det du inte vet är en bok som är rafflande från den första sidan och där spänningen fortsätter genom hela berättelsen.”

”Det du inte vet är en skickligt uppbyggd deckare där många överraskningar ryms på ett omsorgsfullt berättat vis. Det är otroligt skickligt att kunna knyta ihop allting så snyggt som författaren faktiskt lyckas göra till slut. Och trots att det är många vändningar och vindlingar hänger allting ihop och blir sällan rörigt eller konstigt. Bara spännande.”

"Det är svårt att lägga boken ifrån sig. För en läsare, som besökt Gotland ett antal gånger, blir igenkännandet i många miljöskildringar en extra bonus. Boken är förvisso en pusseldeckare, men författaren har en genial förmåga att förutom själva intrigen
Anna Jansson kan det här med att bygga spännande vardagshistorier utan spekulativt våld. Tack för det! Skickligt om hur tunn gränsen kan vara mellan förövare och hjälte, mellan att vilja rädda och vilja hämnas.”
"Två smarta drag för att gjuta nytt liv i serien. Dessutom härliga Gotlandsmiljöer och en klurig gåta med pusseldeckarinslag – Janssons trogna läsare lär inte bli besvikna."
"Det är ett skickligt grepp att poliserna blir personligt inblandade. Då blir också läsaren mer berörd" [...] "'Det du inte vet' är absolut en av hennes allra bästa deckare."
"Ett verkligt stycke Sverige i form av en deckare, och bland det bästa Jansson har skrivit."

[...] "Polisroman, kriminalgåta, samhällsskildring och det som nu kallas "domestic noir". Allt detta har Anna Jansson lyckats förena i Det du inte vet."

"Alla fans av Anna/Maria får sina förväntningar infriade."

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.