Totalskada

”von Zweigbergk har, när hon är som bäst, en enastående förmåga att med bibehållen empati blottlägga nutidsmänniskans fulare tillkortakommanden. Och här är hon som bäst nästan hela tiden.”

”Subtilt och känsligt speglar hon trosvisshetens osynliga men verksamma kraft.”

”Helena von Zweigbergk fångar stora ämnen och visar, till viss del trösterikt och till stor del förträffligt, att livet aldrig är enkelt, och att kärleken – ibland – kan vinna.”

”Helena von Zweigbergk är mästerlig på att teckna relationers sammanbrott med små, nästan osynliga medel.”

”Helena von Zweigbergk har i en rad romaner visat sin förmåga att skildra relationer. I Totalskada är hon bättre än någonsin.”

”Med en häpnadsväckande pricksäkerhet lyckas hon i repliker och scener fånga vad som händer i en lång relation när den ena parten helt plötsligt glider undan.”

”Helena von Zweigbergk har absolut gehör för det mänskliga samspelet och lyckas med en mästerlig penna fånga både det osagda och det ambivalenta. Personskildringarna är nyanserade och trovärdiga från första stund, inte heller räds von Zweigbergk att stanna upp i tunga känslor som andra författare nervöst hastar förbi.”

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.