Korsika och Sardinien

- Möten i Medelhavet

av Siv Key Nilson, Key Nilson

Siv och Key L Nilsons trogna läsare kommer att känna igen form och upplägg i den nya boken Möten i Medelhavet - Korsika och Sardinien. Denna gång får vi lära känna två nya, spännande resmål i Medelhavet. Författarna, som under många år rest runt på Korsika och Sardinien, vet var man finner upplevelser utöver det vanliga. Sardinien är rik på mycket tidiga förhistoriska lämningar och öborna lever i hög grad traditionellt med fler folkfester än det finns dagar på året. Turisterna älskar de vackra kusterna med fantastiska grottor och sköna badstränder. Korsika, som författarna kan utan och innan, är en för turisterna mer livlig ö med obeskrivligt vacker natur. Historiska sevärdheter från etrusker och romare till Napoleon. Följ författarnas väg till en mängd smultronställen, som är svåra att finna på egen hand. Allt är som vanligt skickligt beskrivet i ord och förstklassiga bilder. Tips på värdshus, hotell, vackra vägar och stränder. Detaljerad karta i boken gör det lättare att hitta. Dessutom recept på lokala maträtter som kan åstadkommas med svenska ingredienser.

Dela med andra

  • Blogga omBlogga om

Fler titlar