Blogga, tvittra och fejsbucka

- Kommunicera effektivt i sociala medier

av Jenny Forsberg

Titeln har från den 4 juni 2013 tagits över av Studentlitteratur. Du finner mer information på Studentlitteraturs webbplats >>

Har du ett privat Facebookkonto? Tycker du att steget känns långt därifrån till att börja använda sociala medier i din yrkesroll? I e-boken Blogga, tvittra och fejsbucka får du råd och tips om hur du kan använda språket effektivt i sociala medier i ditt arbete.

Praktiska tips – oavsett om du är anställd eller egenföretagare
Boken vänder sig till dig som är anställd på ett företag eller en myndighet och kommunicerar i sociala medier. Du har också nytta av den om du har ett företag som du vill ska synas i de sociala medierna. Du kommer att kunna använda boken omedelbart, eftersom den är praktisk och innehåller många konkreta exempel.

Du får råd om strategi och språk
I Blogga, tvittra och fejsbucka får du tips om hur du och din arbetsplats kan arbeta med strategi för sociala medier. Du får råd om hur du kan anpassa språket efter syfte, mottagare och kanal. Boken tipsar både om hur du kommunicerar effektivt generellt i sociala medier och specifikt i de olika kanalerna blogg, Twitter och Facebook.
 

Dela med andra

  • Blogga omBlogga om

Fler titlar