Norstedts bokcirkel

På den här platsen tipsar vi om en rad titlar perfekta för att läsa i en bokcirkel – samt de bästa tipsen om du är nyfiken på hur en bokcirkel går till.

Att träffas och prata om en bok man läst är ett utmärkt sätt att umgås på. Med rätt deltagare och förberedelser kan en bokcirkel få dig att tänka i nya banor och se på det du läst med andra ögon.

Nedan samlar vi bokcirkelfrågor till specifika böcker, samt mer generella tips kring vad som är bra att tänka på om du är sugen på att starta en bokcirkel.

Trevlig läsning! #norstedtsbokcirkel

NYHETER

Välkommen till Norstedts bokcirkel!

Under våren tipsar vi om en rad titlar perfekta att läsa i en bokcirkel – samt de bästa tipsen om du är nyfiken på hur en bokcirkel går till.

Norstedts bokcirkel: Resenärerna av Regina Porter

Författarens debutroman är en svepande släktkrönika från amerikanskt 50-tal till Obamas första år som president. Här bjuder vi på frågor till bokcirkeln.

Norstedts bokcirkel: Mannen som visste allt av Deborah Levy

Den nya boken från författaren bakom Varm mjölk handlar om svårigheten att se sig själv och andra. Här bjuder vi på frågor till bokcirkeln.

Norstedts bokcirkel: Paradiset ligger under mammas fötter av Gina Dirawi

Gina Dirawis debutroman är en rapp och frispråkig skildring av om frigörelse, vänskap och världens orättvisor. Här bjuder vi på frågor till bokcirkeln.

Norstedts bokcirkel: De vuxnas lögnaktiga liv av Elena Ferrante

En av årets mest efterlängtade och omtyckta böcker är perfekt för bokcirkeln. Samla dina vänner och dröm er bort till Neapel!

Norstedts bokcirkel: Dina händer var fulla av liv av Suad Ali

Vad händer med en människa som förlorar allt? Vi bjuder på frågor till bokcirkeln.

Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.