Fotograf: Pär Wickholm

Press images

Aktuell med: Mathias Dahlgrens bästa Hemsida: www.mathiasdahlgren.com/

Mathias Dahlgren är Sveriges ledande kock och restauratör. Han har som ende svensk stjärnkock vunnit guld i Bocuse d'Or, han drev tidigare uppmärksammade restaurang Bon Lloc, och nu Restaurang Mathias Dahlgren i Grand Hôtel i Stockholm som har tre stjärnor i Guide Michelin (Matsalen har två stjärnor, Matbaren en stjärna).
Han har fått många internationella utmärkelser och är också mycket uppmärksammad utomlands.
År 2012 utsågs Mathias Dahlgren till Kockarnas kock för åttonde gången i tävlingens tjugoåriga historia. 

Läs mer Dölj
Det naturliga köket
"Det här är matkärlek på hög nivå!" /Femina
Det naturliga köket
"något i hästväg" "Den är ett praktverk. Jo, faktiskt, det har gjorts många fina böcker om mat i Sverige men den här är något i hästväg. När du köper Det naturliga köket måste du inte bara köpa nytt soffbord, du får nog ta dig en funderare på att knalla bort till Norrgavel och köpa upp dig på ett helt nytt möblemang. Du måste ju matcha kokboken på bordet. /.../ Boken är förutom en kokbok, en bok om landets två bästa restauranger inhysta i det mest anrika hotellet och den här produkten är gjord för att matcha den helheten. Inte en vanlig kokbok. Läsvärd, otroligt inspirerande och en hel massa fantastisk mat."
matmarre.blogspot.com
Det naturliga köket
"en framtida svensk kokboksklassiker!" "Det naturliga köket är en lika annorlunda som inspirerande kokbok, där Mathias inlevelsefullt blandar recept med berättelser om sitt eget mattänk och sin förkärlek för det svenska och enkla. /.../ Dahlgren blandar recept med charmiga anekdoter – en framtida svensk kokboksklassiker!"
www.mixr.se
Det naturliga köket
"Storslaget och lustfyllt" /Allas "Det här är lust - i bild, text och engagemang. Ett storverk."

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.