Fotograf: Ulla Alderin

Press images

Aktuell med: Rosen Hemsida: www.artflowerphoto.se/

Christina Högardh-Ihr är konstvetare, utbildad fotograf och skribent i flera trädgårdstidningar. Christina anlitas också som rosexpert i flera sammanhang, bland annat på Trädgårdsakademins nätbaserade Roskurs.

Hon är författare till Vargaslätten (Signum 2003), Tre trädgårdar i Dalarna (Signum 2005), Karin Larsson och blommorna i Sundborn (Prisma 2008), Rosboken för dig som drömmer om rosor (Norstedts 2010) och Från aprikos till äpple - Frukter och bär för din trädgård (Norstedts 2013).

Läs mer Dölj
Rosen
"En alldeles underbar rosbok av Sveriges rosguru Lars-Åke Gustavsson och författaren Christina Högardh-Ihr!" "Även den som inte är en utpräglad rosentusiast blir hänförd av alla de vackra bilderna och den härliga, kunniga texten.Boken innehåller många vackra konstbilder och berättelser om rosens historia. Måla kärlek – rosor i bildkonsten är en målande rubrik!Men den är också en modern rosbok som ger mängder av kunskap om rosor och deras odling."Sylvia Svensson
www.odla.nu
Rosen
"Här kan du också njuta av ljuvliga bilder, illustrationer och vackra konstverk." /Hemmets Journal
Rosen
"Mästerligt om rosor" /Icakuriren "En praktpresent till alla rosälskare! Perfekt för ett coffee table. Vackra bilder, både nya och historiska."
Från aprikos till äpple
"En bok i tiden!" /Allers Trädgård

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.