Fotograf: Lars Tunbjörk

Press images

Aktuell med: Min mamma är en persisk prinsessa Hemsida: www.sannafoto.se/
Sanna Sjöswärd tog examen från Nordens fotoskola Biskops-Arnö 2001. Hon började sin karriär som praktikant för Aftonbladet och Svenska Dagbladet. Sedan dess har hennes fotografier regelbundet publicerats i de flesta av Sveriges största tidningar och tidskrifter och utländska tidningar såsom Le Figaro, The Globe och Helsingin Sanomat.
Hon har vunnit många utmärkelser för sitt arbete, bland annat tre priser på den Svenska Årets Bild, Arbetetsmuseums Dokumentära Fotopris, Konstnärsnämndens arbetsstipendium och Sveriges författarfond. Hon arbetar också med längre bok projekt och utställningar. 2006 släppte hon sin första debutbok och turnerade utställning Rötter/Roots. 2008 släppte hon i samarbete med Svenska Kyrkan boken och turnerade utställningen Du ska bli präst!2007 fick Sanna Hasselbladstiftelsens Grez-sur-Loing-stipendium för att arbeta med Two Faces - ett projekt där hon dokumenterar skillnader och likheter mellan kvinnor i olika länder.
Läs mer Dölj
Min mamma är en persisk prinsessa
"Årets bästa pocket"
blogg.aftonbladet.se
Min mamma är en persisk prinsessa
"oerhört stark läsning"
www.barnboksbloggen.se
Min mamma är en persisk prinsessa
"en oerhört gripande men samtidigt rak och osentimental bok" /Skånska Dagbladet "... en oerhört gripande men samtidigt rak och osentimental bok om sin brinnande längtan efter att känna sig hemma någonstans, och efter en mors villkorslösa kärlek. Den ger dessutom en enastående inblick i ett iranskt vardagsliv präglat av fattigdom, kvinnoförtryck, glädje och spontanitet i en högst fascinerande blandning."
Min mamma är en persisk prinsessa
Betyg: RRRRR "Boken är fängslande och lättläst."
resume.se

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.