Fotograf: Cato Lein

Thomas Bodström, född 1962, är advokat och före detta justitieminister (2000–2006). Han driver en av Sveriges största brottmålsbyråer och medverkar regelbundet som juridisk expert i radioprogrammet Äntligen morgon.

Bodström har tidigare skrivit åtta böcker, bland annat om sin tid i regeringskansliet och en serie om fyra deckare: Rymmaren, Idealisten, Lobbyisten och Populisten. Hans senaste bok, Det man minns, handlar om hans mammas demens.

Svenska brott - Trippelmordet i Uddevalla
"Icke desto mindre är Trippelmordet i Uddevalla en oerhört intressant och spännande bok, som verkligen visar hur verkligheten många gånger överträffar dikten. Jag ska definitivt försöka få tag i den första delen av Svenska brott om Bodenfallet!"
Fru E:s böcker
Svenska brott - Trippelmordet i Uddevalla
"Thomas Bodström och Lars Olof Lampers har skrivit en väldigt gripande, intressant och spännande bok om trippelmordet i Uddevalla. [...] Mitt betyg: 5/5"
Just här – just nu
Svenska brott - Bodenfallet
"Spännande om verkliga brott" /Dalarnas Tidningar
Svenska brott - Bodenfallet
"För oss som läser deckare ger den en förklarande syn på polisarbete och en upplysande på rättsprocessen, välskrivet och intressant." /Ystads Allehanda

NYHETER

”Men gud, det ser ut som dom blivit skjutna”

Läs ett avsnitt ur Svenska brott – Trippelmordet i Uddevalla av Thomas Bodström och Lars Olof Lampers. 

199 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2017
200 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2016
207 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2014

UTGIVNING

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.