Fotograf: Jenny Grimsgård

Press images

Aktuell med: Äntligen helg Hemsida: www.tomsjostedt.se/

Tom Sjöstedt blev årets kock 2008 och har nått stora framgångar med svenska kocklandslaget (förbereder sig inför OS i Tyskland i höst). Har bl.a. jobbat på Hotell Borgholm med Karin Fransson och inom Pontus Frithiofs koncern. Är sedan flera år frilansande kock och matskribent och är överhopad med uppdrag av alla de slag, festmatlagning, demo, kurser etc. Har under flera år skrivit recept i Allt om mat.

Läs mer Dölj
139 kr Bok - Flexband
Utgiven: augusti 2019
Lilla Ego
"En pedagogisk inledning förklarar hur du får kockrecept att funka hemma." /Allt om Mat
Äntligen helg
"Oj, vad mycket gott i den här fina kokboken." /Elle Mat & Vin
Äntligen helg
"Och han är inspirerande!" /Skaraborgs Allehanda "Såväl de 15 tre- eller fyrarättersmenyerna som de aptitretande bilderna lockar till matlagning, medan de muntra tillropen och personliga tipsen från kocken själv, kryddar hela anrättningen.Och med Tom Sjöstedts hjälp har jag äntligen lockats, och lyckats, göra en riktigt god bearnaise.Rätterna är en lagom mix av enklare rätter med få ingredienser och några lite mer avancerade, utan alltför mycket krångel och genomsyrat av matglädje."
Äntligen helg
"Höstens mest inspirerande kokbok står Tom Sjöstedt för." /Icakuriren "En klar bonus är Tom Sjöstedts sköna och humoristiska tilltal. Fin att ge bort, eller behålla själv!"

NYHETER

Lilla Ego utnämnd till Årets krog på Restauranggalan

”Ödmjukt och frejdigt har krogen positionerat sig i huvudstadens restauranglandskap som en mötesplats, med stämning av ett evigt gästgiveri”, skriver juryn i sin motivering.

Plura, Lotta Kühlhorn och Lilla Ego kan få prestigefyllt pris

Hela åtta Norstedtstitlar nominerade till Gourmand Awards 2017. 

Sima Korenivski

Fredagsreceptet: Kycklinglår med ugnsbakad pumpakräm från Lilla Ego

Veckans recept kommer från den Gulddraken-nominerade Stockholmskrogen.

16 böcker att läsa i jul

Låt dig svepas med till Elena Ferrantes Neapel eller inspireras av Majs kokkonster. Få upp pulsen med de bästa spänningsromanerna just nu och läs några av årets mest angelägna samhällsskildringar ur både ett historiskt och samtida perspektiv.

Giphy

Storslam för Norstedts i prisutdelningen Årets Svenska Måltidslitteratur 2016

I går delades priserna för Årets Svenska Måltidslitteratur ut och bland de som kammade hem priser finns hela sju titlar från Norstedts. Ett stort grattis till alla författare!

David Back
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.