Fotograf: Peter Jönsson

Aktuell med: Uppdrag Bildt Följ:

Björn Häger har 30 års erfarenhet som journalist. Han har bland annat varit inrikesreporter på Ekot, programledare på Studio Ett och reporter på TV4-Nyheterna och på Kalla fakta. Han är också en flitigt anlitad lärare och föreläsare inom ämnen som research, berättande och intervjuteknik.

Björn Häger har varit ordförande för Grävande Journalister och skrivit läroböcker om journalistik. Han har fått Guldspaden, Stora Ekopriset och Gyllene Dynamon, och var fram till nyligen Publicistklubbens ordförande.

Ett av momenten i hans kurser heter ”Konsten att intervjua Carl Bildt”.

SENASTE RECENSIONERNA

Uppdrag Bildt
”Svårslagen och stundom lysande skildring av Carl Bildt”
Nerikes Allehanda
Uppdrag Bildt
”Björn Häger har gjort en rapp och kunnig granskning av makthavaren Carl Bildt.” Henrik Berggren
Dagens Nyheter
Uppdrag Bildt
”Vad läsaren får sig till livs i Hägers välskrivna och läsvärda bok är i hög grad mediegestalten snarare än politikern Bildt. ”
Sydsvenskan
Uppdrag Bildt
”Stilen är syrligt avvägd, sex decennier forsar fram på 600 sidor. De stora händelserna blir aldrig för tunga och de små aldrig för lätta.” Åsa Linderborg
Aftonbladet

KALENDARIUM

måndag 27 november 2017

Björn Häger om sin bok Uppdrag Bildt på Aspuddens bibliotek

Björn Häger, författare till ”Uppdrag Bildt, en svensk historia”, ger en exposé över en ovanlig politiker vars historia också är svensk historia. Välkommen till en föreläsning med konkreta exempel, följt av frågor och prat kring en av våra mest profilerade politiker. Kl 19-20.

189 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2017

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.