Fotograf: Elisabeth Toll

Press images

Aktuell med: Bara tre kan leka så

Denise Rudberg, född 1971, är bosatt i Stockholm. Hon har studerat film och dramaturgi i New York och har bland annat skrivit två löst sammanhållna romantrilogier samt två ungdomsboksserier som har blivit stora försäljningsframgångar.

Hösten 2010 debuterade hon i en ny genre, elegant crime, med Ett litet snedsprång, den första i en serie. 2011 kom Två gånger är en vana och nu är det dags för del tre: Bara tre kan leka så.

Läs mer Dölj
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: augusti 2013
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: september 2011
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: september 2010
Bara tre kan leka så
"En deckare behöver inte vara hårdkokt för att vara bra." /Nya Kristinehamns-Posten "Med elegant crime har Denise Rudberg funnit sin egen nisch i den svenska deckarvärlden.En deckare behöver inte vara hårdkokt för att vara bra."Magnus Carlsson  
Bara tre kan leka så
"riktigt bra gjort" /UNT "Böckerna lever mycket på Rudbergs flyhänta språk, roliga detaljer och framför allt på sina fint tecknade huvudfigurer. Bara att låta en kvinna på 55+ få ha huvudrollen och vara synnerligen aktiv i liv och kärlek är riktigt bra gjort." 
Bara tre kan leka så
"Brottslig spänning med mumsig elegans" /Marie Peterson, Icakuriren
Bara tre kan leka så
"Humor och krim i lyckad kombo." /Metro

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.