Fotograf: Anders Bergström

Press images

Aktuell med: Två tusen klassiker

Ulf Nordström är kulturchef på Region Värmland. Han har sedan 1980-talet varit en mångsysslare inom filmsektorn, bl.a. som journalist, tv-producent, festivalarrangör, manusförfattare, ledamot av Guldbaggejuryn och chef för Film i Värmland.

Läs mer Dölj
Tusen klassiker
"Fantastiska fakta!" /Ingalill Mosander, Aftonbladet "En imponerande tungviktare som gjorde att jag förlorade mig i minnen och tyckte att hela mitt liv passerade revy. Fyra författare har skapat sin version av fem-tio års internationell populärkultur och skrivit tusen korta texter om böcker, filmer, skivor och tv-program. Från Elvis, Perry Mason, "Ung rebell" och "Vår man i Havanna" till "Mad Men", "Tinker Tailor Soldier Spy", Justin Bieber, Lady Gaga och "Downton Abbey"."
Tusen klassiker
Musikjournalisten Lars Nylin, filmrecensenten Ronny Svensson och expressens nöjeschef, Bella Levy diskuterar låtar, filmer och tv-serier utifrån boken "Tusen klassiker".
www.tv4play.se
Tusen klassiker
"En julklapp med tyngd kanske?" "Jag tycker nästan att den här boken ger mig ännu mer nostalgitrippar och wow, vad många minnen som kommer fram när jag läser i boken. Allt är mycket kortfattat skrivet – men istället finns det med så mycket, mycket mer."
kulturbloggen.com
Tusen klassiker
"En utsökt julklapp till alla med minsta lilla intresse för popkultur." /Fredrik Virtanen
www.aftonbladet.se

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.