Fotograf: Tina Axelsson

Press images

Aktuell med: Veckan före löning

Karolina Sparring är kock, kokboksförfattare, matkreatör, receptmakare och har lång erfarenhet av olika typer av mat. Under några år drev hon framgångsrikt Arom, ett salladskafé på Söder i Stockholm. I dag arbetar Karolina med företaget Linas matkasse och driver Mosebacke Matstudio där hon håller matlagningskurser för både barn och vuxna.

Läs mer Dölj
209 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2020

SENASTE RECENSIONERNA

Kom in och ät!
"Det här är bra grejer." "Det här är bra grejer. Det är flera som försökt göra kokböcker med mat för barn i mellanåldern och det blir inte alltid lyckat.Recepten är enkla vardagsrätter som funkar fint till hela familjen och är indelade så att du enkelt ska kunna sätta ihop en varierad veckomeny som passar hela familjen. Dessutom genomsyras boken av en uppfriskande attityd."
matmarre.blogspot.com
Kom in och ät!
Se ett klipp med Karolina Sparring i TV4 Nyhetsmorgon Hur lagar man mat som barnen älskar? Kocken Karolina Sparring tog jobb på dagis för att få barnen att prova nya saker - och lyckades. Se ett klipp och läs chatten med henne i TV4 Nyhetsmorgon.
www.tv4.se

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.