Fotograf: Anna-Lena Ahlström

Aktuell med: Mera Veckans Vego

Sara Begner är Chef för Coop Provkök och tidningen Mer Smaks och Coop Provköks kreativa och inspirerande matkreatör. Sara Begner är också författare till flera kända kokböcker, bland annat klassikern Vår kokbok.

Läs mer Dölj
Veckans Vego
"Perfekt inspirationskälla." /ELLE Mat & Vin "Sara Begner lyckas alltid göra maten variationsrik, uppfinningsrik och trendig - men ändå inte för krånglig och inte för konstig för en barnfamilj."
Vår Kokbok Vegan
"En kokbok som kan inspirera både nybörjare och entusiaster för grönt till nya kulinariska upplevelser." /Allas
Veckans Vego
Sara Begner lagar mat ur "Veckans vego"
www.tv4.se
Vår Kokbok Vegan
"Vår kokbok Vegan är ett ambitiöst verk med det uttalade målet att bli en uppslagsbok för gamla och nya veganer." /Miljömagasinet

NYHETER

Norstedtsförfattare prisas i Årets Svenska Måltidslitteratur 2017

Ett varmt grattis till Björn Frantzén, Sara Begner, Olof Hedengren och Titti Qvarnström!

Fredagsreceptet: Sotad regnbåge sashimi style

Från årets upplaga av klassikern Vår kokbok bjuder vi på en lyxig och snabblagad helgrätt.

Fredagsreceptet: Fried rice från Gourmand Awards-vinnaren

Serien Vår kokbok kammade hem förstaplatsen i världens finaste kokbokspris. Här bjuder vi på ett recept ur boken Vår gröna kokbok.

255 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2017
172 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2017
199 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2016
233 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2016
220 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2015
199 kr Bok - Kartonnage
Utgiven: augusti 2014
233 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2014
184 kr Bok - Kartonnage
Utgiven: november 2012

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.