Fotograf: Anna-Lena Ahlström

Press images

Aktuell med: Vår kokbok

Sara Begner är Chef för Coop Provkök och tidningen Mer Smaks och Coop Provköks kreativa och inspirerande matkreatör. Sara Begner är också författare till flera kända kokböcker, bland annat klassikern Vår kokbok.

Läs mer Dölj
299 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2021
228 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2021
229 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juli 2020
117 kr Bok - Flexband
Utgiven: juni 2020
249 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2020
117 kr Bok - Flexband
Utgiven: mars 2020
231 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2019
231 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2018
99 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2018
213 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2018
269 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2017
219 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2017
243 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2016
209 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2015
229 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2015
Vår kokbok
”Man måste kalla Vår kokbok för en riktig klassiker i sin genre. Den firar nu med sin 28:e upplaga 70 år som återkommande och uppdaterad kokbok för de svenska hemmen.  Receptregistret är något omarbetat jämfört med förra upplagan, men sidantalet är oförändrat. Här finns det mesta från snabb vardagsmat till klassisk husmanskost, fakta om bevarande och konservering, hemmabakning, menyförslag m.m. Det pedagogiska tilltalet är föredömligt, utan att bli mästrande eller tråkigt. Helhetsbetyg: 5.”
BTJ
Veckans Vego
"Perfekt inspirationskälla." /ELLE Mat & Vin "Sara Begner lyckas alltid göra maten variationsrik, uppfinningsrik och trendig - men ändå inte för krånglig och inte för konstig för en barnfamilj."
Vår Kokbok Vegan
"En kokbok som kan inspirera både nybörjare och entusiaster för grönt till nya kulinariska upplevelser." /Allas
Veckans Vego
Sara Begner lagar mat ur "Veckans vego"
www.tv4.se

NYHETER

En rad vinnare från Norstedts i Gourmand Awards

Böcker från bland andra Petter Alexis, Malin Mendel, Jan Scherman, Jenny Neikell och Julia Tuvesson finns bland vinnarna.

Grön middag på bara 30 minuter!

I Sara Begners nya bok Stora veckans vego får vi smarta, snabba och enkla lösningar för familjens alla måltider.

En rad Norstedtsförfattare prisas på Gourmand Awards

Leif Mannerström, Titti Qvarnström, Stina Wirsén, David Frenkiel, Luise Vindahl och Sara Begner får världens främsta kokbokspris.

Foto: Johanna Frenkel

Norstedtsförfattare prisas i Årets Svenska Måltidslitteratur 2017

Ett varmt grattis till Björn Frantzén, Sara Begner, Olof Hedengren och Titti Qvarnström!

Fredagsreceptet: Sotad regnbåge sashimi style

Från årets upplaga av klassikern Vår kokbok bjuder vi på en lyxig och snabblagad helgrätt.

Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.