Fotograf: Anna-Lena Ahlström

Aktuell med: Falleri fallera falleralla

Carin Gerhardsen, född 1962, är från början utbildad matematiker vid Uppsala Universitet. Hon debuterade 2008 med kriminalromanen Pepparkakshuset. Sedan dess har hon givit ut Mamma, pappa, barn, Vyssan lull, Helgonet, Gideons ring, Hennes iskalla ögon, Tjockare än vatten och senast Falleri fallera falleralla.
 
Carin Gerhardsens kriminalromaner om teamet vid Hammarbypolisen präglas av gediget intrigbygge, Stockholmskänsla med sinne för detaljer och ett persongalleri som engagerar och stannar länge i minnet.

Falleri fallera falleralla
"Fint tecknat lag på sluttande plan. Betyg: 4" /Marie Peterson, Icakuriren
Falleri fallera falleralla
"Sätter punkt med crescendo" /Östersunds-Posten "Gerhardsen är en god skildrare av både människor, relationer och miljöer i Stockholm. Hon lyckas dessutom få till en intrig som leder till ett nackhårsresande och blandvändarkrävande dubbelcrescendo på slutet."Ragna Fallander
Falleri fallera falleralla
"Det är välskrivet och författaren håller tempot uppe hela vägen." /Borås Tidning
Falleri fallera falleralla
"'Falleri fallera falleralla' är en värdig avslutning på en omtyckt bokserie." /Ölandsbladet "Carin Gerhardsen har skrivit en bok där spänningen hela tiden stiger och där de sista sidorna blir ett crescendo av händelser innan alla trådar knyts ihop. "Falleri fallera falleralla" är en värdig avslutning på en omtyckt bokserie."

NYHETER

Sex frågor till Carin Gerhardsen

Carin Gerhardsen debuterade 2008 med kriminalromanen Pepparkakshuset. Falleri fallera falleralla är den åttonde och avslutande delen i den framgångsrika serien om Hammarbypolisen.

Anna-Lena Ahlström

"Tjockare än vatten" vinner Stora Ljudbokspriset 2015

Carin Gerhardsens Tjockare än vatten, inläst av Stefan Sauk, har utsetts till vinnare av Stora Ljudbokspriset i kategorin Deckare.

Anna-Lena Ahlström
49 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2015
147 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Utgiven: maj 2014
147 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Katarina Ewerlöf
Utgiven: maj 2013

UTGIVNING

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.