Fotograf: Privat

Press images

Aktuell med: Grilltips för båtfolk Hemsida: www.seaqwest.se/

Sedan 2008 är jag långseglare tillsammans med min hustru Heléne i vår segelbåt s/y seaQwest. Barnen har växt upp och står på egna ben så nu finns det tid & utrymme för andra intressen, bland annat att skriva och måla.
Vår resa har gått via Europas västkust ner till Kanarieöarna, med ett kort avstick in till Barcelona i Medelhavet, och vidare ner till Kap Verde och sedan Brasilien. Därifrån har vi seglat norrut längs östra Sydamerika, upp genom Karibien och befinner oss nu, våren 2011, utefter Nordamerikas ostkust.

Jag målar numera regelbundet, med sittbrunnen som ateljé, under de perioder båten ligger still. För ankar skapas det inspirerande tavlor med en personlig stil.
Att skriva är något jag börjat med på senare år och funnit alltmer nöje i och så fort inspirationen finns skriver jag om båtlivet och vår vardag ombord. Det har bland annat resulterat i en uppskattad blogg och ett antal artiklar i olika båttidningar.

Till vardags grillas det flitigt på seaQwest´s akterdäck. Grillandet har alltid varit ett intresse, vilket utvecklats och förfinats under seglingen då klimatet medgivit att grillen numera används flera gånger per vecka. Detta inspirerade förstås till att teckna ner mina erfarenheter från grillen.
Mer om mgj, artiklar, tavlor & långsegling hittar du på:
www.seaqwest.se.

Läs mer Dölj

SENASTE RECENSIONERNA

Grilltips för båtfolk
"Böcker som stillar hungern"
www.hamnen.se
Grilltips för båtfolk
"Matnyttig" Vi Båtägare "Råd om vilka grillmärken som passar att montera på relingslisten, hur du undviker att bränna fisken och vilken innertemperatur som passar fläskkotlett varvas med både enkla och mer avancerade recept. Ett plus i kanten för många fiskrätter - det är trots allt den föda som finns i havet." 

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.