Fotograf: Graziano Ferrari

Press images

Aktuell med: En bluffpilots bekännelse Hemsida: www.thomassalme.com/

Thomas Salme är född 1969 och bosatt i Milano med sina två söner. Han jobbar i dag som fotograf, och känner sig som hemma såväl nedanför catwalken på den internationella modescenen som på San Siros innerplan när Milan spelar:
"När Milan möter Barcelona i Champions League inför 80 000 åskådare finns bara två svenskar på plan: Zlatan Ibrahimovic och Thomas Salme." (Thomas Salme) 
 
En 90 minuters dokumentärfilm om Thomas Salmes liv är under inspelning, producerad av Alexa Wolf, som gjorde den uppmärksammade dokumentären  Shocking Truth, om porrbranschens baksida.

Läs mer Dölj
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: maj 2012

SENASTE RECENSIONERNA

En bluffpilots bekännelse
"Boken är knappast något glorifierande porträtt av bluffpiloten" Stefan Lövgren
www.svb.se
En bluffpilots bekännelse
"Det blir plötsligt mycket spännande." "När berättelsen är klar, från uppväxten till gripandet och rättegång, kommer bokens del två. Och då blir det analys och eftertänksamhet. Vem är Thomas? Stefan Lövgren berättar på en flytande journalistisk prosa hur han arbetat med att få Thomas att berätta och hur han funderat och undrat över mannen.Det blir plötsligt mycket spännande.Trots att detta är en biografi, levnadshistoria, och långreportage måste jag precis som i spänningsromaner låta bli att skriva mer för att inte avslöja slutet. Verkligheten är inte helt enkel, och inte människor heller. Det är läsvärt både som personporträtt och som beskrivning hur en journalist måste jobba med att kontrollera allting.Och flygrädd kan man bli."LEIF-RUNE STRANDELL 
www.dast.nu
En bluffpilots bekännelse
"Högtflygande bluff" - Karin Thunberg intervjuar Thomas Salme
www.svd.se

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.