Fotograf: Dan Hawk Photograph-0y

Press images

Aktuell med: Drömmarna

Karen Thompson Walker gav ut debutromanen En tid för mirakel 2012. Den fick fantastiska recensioner och såldes till närmare 30 länder. Thompson Walkers TED Talk om rädsla och kreativitet har setts runt 2 miljoner gånger. Hon är född och uppvuxen i San Diego och bor idag i Brooklyn. Debutromanen skrev hon om morgnarna innan hon gick till sitt arbete som förläggare på Simon & Schuster. Drömmarna är hennes andra roman och har hyllats av både läsare och kritiker.

Läs mer Dölj
222 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2019
55 kr Bok - Pocket
Utgiven: september 2019
En tid för mirakel
"en originell och vacker berättelse" /Bohusläningen " En tid för mirakel är en originell och vacker berättelse om att växa upp i mitt i en pågående katastrof. Den är en perfekt blandning av coming of ageroman och undergångsskildring, och kan med fördel läsas av både vuxna och tonåringar." 
En tid för mirakel
"Genialt berättat" /Lasse Råde, Expressen Söndag
En tid för mirakel
"Vacker och fruktansvärd undergångsberättelse" /Östgöta Correspondenten "Parallellerna till Anne Franks dagbok är slående. Barnet, nästan tonåring, klaustrofobiskt fast i en tragedi som människor successivt kommit att acceptera. Mest för att de inte har några andra möjliga alternativ till buds. Den politiska katastrofen i en diktatur där empatins rotation minskar med förödande konsekvenser."En tid för mirakel" är en berättelse som smärtar och berör. Och man behöver alls inte associera till jordens undergång. Katastrofer som denna har ägt rum redan, sker samtidigt med oss och kommer att återupprepas gång på gång. Det är som Julia säger: "De verkliga katastroferna är annorlunda"."Jacob Carlander 
En tid för mirakel
"en mångbottnad berättelse" "Thompson Walker skapar en gripande kontrast mellan jordens förestående undergång och Julia som fortfarande växer och borde ha framtiden för sig. /.../ "En tid för mirakel" är en mångbottnad berättelse som också handlar om vilka vi blivit och hur bristfälliga våra svar är."
www.dagen.se

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.