Fotograf: Isabelle Hesselberg

Press images

Aktuell med: Gör korv

Johan Åkerberg är utbildad på Restauranghögskolan i Grythyttan och har en fil.kand. i måltids- och livsmedelskunskap. Dessutom bred erfarenhet som kock från restauranger i Sverige och utomlands. En konstnär i köket som behärskar smaker från världens alla kök.

Johan Åkerbergs bok Rök. Allt om maten, smaken & metoden utsågs till vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "Speciallitteratur - metod".
Juryns motivering: "Hela vår mathistoria doftar av rök – från ved, kol och ris. Här koncentrerar sig den lärde kocken Åkerberg på att reda ut begreppen och ge läsaren goda råd och digra recept för att få matlagningen att pyra och bolma."

Läs mer Dölj
107 kr Bok - Flexband
Utgiven: oktober 2015
Rök
"Så kan du röka din mat" "Eld och rök i matlagningen är ursprungligt och trendigt på en och samma gång. Teknikerna och smaksättarna är många, men egentligen är det mycket enkelt att röka mat, menar kocken Johan Åkerberg."
www.dn.se
Gör korv!
"Den är verkligt snygg och det är rena korvfesten från första till sista sidan med många spännande tillbehör, enkelt och rakt beskrivet." /Mat med Mårre
matmarre.blogspot.se
Gör korv!
"Recepten har lättsam och personlig text och är lätt att följa" /Dalabygden
Gör korv!
"Plus roliga och goda tillbehör som lyfter korvarna till nya höjder utan onödigt finlir." /Smålandstidningen

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.