Aktuell med: Spelets konst

Chad Harbach, född 1975 i Wisconsin, är författare och en av grundarna till det litterära magasinet n+1. Spelets konst är hans debutroman.

Läs mer Dölj
65 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: januari 2013
Spelets konst
"Lyckokast i debuten" "Men ”Spelets konst” är också en berättelse med stort B, där människor av kött och blod våndas, älskar, satsar, misslyckas och i bästa fall reser sig igen. Harbach har en historia att berätta och han gör det rakt och okonstlat – och med stor och omisskännlig kärlek till sina huvudpersoner." 
www.svd.se
Spelets konst
"Litterär homerun" "Inledningsvis är jag skeptisk – är det här allt? – men snart sugs jag in i denna berättelse som förenar baseboll med ”Moby Dick”. Romanen har ett sådant naivt hjärta, möter läsaren med en sådan troskyldighet, att man snart glömmer bort poängställningen i det litterära spelet och bara fokuserar på vad som händer på basebollplanen."
arbetarbladet.se
Spelets konst
"Det är så finurligt berättat. Betyg: 4" /Yukiko Duke, SVT Gomorron Sverige
Spelets konst
"Skruva den som Harbach!" "En läsning av "Spelets konst" inbjuder till ett slags meditativt tillstånd. Chad Harbachs prosa är fullständigt motståndslös, väldigt långt ifrån dagens polyfona litteratur och det är lätt att föreställa sig varför den hittar sin plats i bestseller-hyllorna. För den är en njutning att läsa."Johan Malmberg 
hd.se

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.