Fotograf: John Rosenlund

Press images

Aktuell med: Stora boken för Hemmafixaren

Karin Hedin Röös och Daniel Röös arbetar till vardags som journalister, redaktör och producent. Deras erfarenheter av byggprojekt för hemmafixare har de erhållit efter flera års engagemang på TV4:s långkörarsuccé Äntligen Hemma, som de arbetat med sedan programmets start 1997.

Tillsammans har de producerat hundratals reportage om projekt för hemmet, med ett pedagogiskt tilltal och med glimten i ögat har det instruerat och inspirerat hemmafixare i miljontals. Förutom att snickra ihop reportage, snickrar de även gärna på det egna lantstället, där projekten aldrig tycks sina.

Läs mer Dölj
408 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juni 2018
398 kr Bok - Kartonnage
Utgiven: april 2013
Hemmafixarbibeln
"fullmatad" /Vårt Nya Hus "Boken är fullmatad med rikligt illustrerade och pedagogiska bygginstruktioner, vertygs- och materialguider och grundläggande byggmoment enkelt beskrivna steg för steg. Boken är också fylld med inspirerande fotografier och handfasta tips och råd."
Hemmafixarbibeln
" En tungviktare på 608 sidor med beskrivningar på det mesta i byggväg." /Expressen
Hemmafixarbibeln
"kloka och fiffiga tips" /Hus & Hem "Hemmafixarbibeln är en instruerande och inspirerande handbok för alla hobbyhantverkare. /.../Frontfiguren Martin Timell ger kloka och fiffiga tips om allt från bästa verktygen till hur man målar fönster och lägger golv."
Hemmafixarbibeln
"Tegelsten för byggare" /Land "Tegelstensboken innehåller i stort sett allt man behöver för att fixa, laga och bygga hemma."

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.