Fotograf: Jenny Leyman

Aktuell med: Urban vintage Hemsida: www.idamagntorn.se

Ida Magntorn är skribent och fotograf med inriktning på inredning. Hon har varit redaktör för Sydsvenskans bostadsdel, samt för antik- och loppissidor i flera olika vecko- och månadstidningar. Hon gör även frilansreportage samt bloggar för Femina. Ida har tidigare givit ut de två böckerna, Loppisboken (2010) och Från loppis till salong (2012).

Ida Magntorn utnämndes till Sveriges Second Hand-profil 2013 av Erikshjälpen Second Hand Butiker. Priset delas ut till en person som under året på ett särskilt sätt har utmärkt sig inom second hand.

SENASTE RECENSIONERNA

Urban vintage
"I boken "Urban Vintage" av Ida Magntorn får vintageälskaren sitt lystmäte." /Allas "Pricken över i är listor med musik, film och annat som skapar den rätta stämningen."
Urban vintage
"favorit" /Hem Ljuva Hem "... både rolig och lite spännande att bläddra i, speciellt om du gillar second hand och möbler med patina. Dessutom får du tips på bra loppisar att besöka i de olika städerna."
172 kr Bok - Kartonnage
Utgiven: augusti 2013

UTGIVNING

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.