Fotograf: Johanna Frenkel

Press images

Aktuell med: Green Kitchen Hemsida: www.greenkitchenstories.com/

Luise Vindahl och David Frenkiel är paret bakom den kritikerrosade vegetariska matbloggen Green Kitchen Stories som följs av läsare från hela världen och som bland annat har fått pris för Saveur Best Special Diets Blog 2013. Nyttiga, säsongsbetonade och läckra vegetariska recept tillsammans med färgglada och vackra bilder är deras signum.

Deras arbete har publicerats i Saveur, Bon Appetit, Gourmet, Cook Vegetarian, ELLE, Babble och Jamie Oliver s Food Revolution. Deras app Green Kitchen kom tvåa i App Store Best of 2012.

David är svensk och Luise är danska och de bor för närvarande i Stockholm med dottern Elsa. Luise har en kandidatexamen i socialpedagogik och har jobbat flera år inom socialpsykiatri. Nu arbetar hon som frilansande matskribent och receptutvecklare och studerar samtidigt till certifierad näringsterapeut.

David har de senaste 10 åren arbetat som art director på några av Sveriges största magasin. Nu arbetar han som frilansande designer, receptutvecklare, matstylist och fotograf.

Läs mer Dölj
239 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juli 2019
259 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2017
189 kr Bok - Häftad
Utgiven: september 2016
259 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2015
79 kr Bok - Kartonnage
Utgiven: mars 2014
Green Kitchen Smoothies
"Boken innehåller en mängd intressanta flytande kombinationer av grönsaker, frukter och nötter, och bilderna är underbara i färgsättningen."
Miljömagasinet
Green Kitchen Travels
"Roligt, spännande och inspirerande." /Allas
Green Kitchen Travels
"Yummie!" /Hus & Hem
Green Kitchen Travels
"Jag är kär i receptboken 'Green Kitchen Travels'" /SOLO

NYHETER

”Flip-flops mitt i vintern och glass till middag – barn är envisa med det mesta”

David Frenkiel och Luise Vindahl, som står bakom Green Kitchen Stories, har samlat enkla vegetariska recept för hela familjen i boken Little Green Kitchen.

Foto: David Frenkiel

En rad Norstedtsförfattare prisas på Gourmand Awards

Leif Mannerström, Titti Qvarnström, Stina Wirsén, David Frenkiel, Luise Vindahl och Sara Begner får världens främsta kokbokspris.

Foto: Johanna Frenkel
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.