Madeline Poole

Utforska författaren

Madeline Poole är nagelstylist, baserad i Los Angeles. Hennes designs har varit med i internationella publikationer såsom New York Times, Interview, Nylon och Teen Vogue.

Utgivning

Om boken

Att måla naglarna och att pryda dem med kreativa mönster är en stor trend som äntligen landat även i Sverige. Människor i alla åldrar, med olika bakgrund och modeintresse experimenterar med oväntade färger och djärv, iögonenfallande design. Det är helt enkelt ytterligare ett sätt att uttrycka vem man är.

Instagram svämmar över av nagelbilder och utbudet av lack och tillbehör som penslar, schabloner och lösnaglar säljs i var och varannan butik över hela landet. I USA och andra länder har nagelsalonger funnits i varenda gathörn i decennier, och även här ser vi dem poppa upp här och var. Att fixa naglarna på salong är dock rysligt dyrt här i Sverige men att göra det själv hemma är både enkelt och mer prisvärt, och dessutom både kul och kreativt! Och med den här boken blir naglarna minst lika fina och fantasifulla som på vilken salong som helst.

Boken innehåller 25 kreativa DIY-projekt för dina naglar, allt ifrån enkla halvmånar och prickar till leopardmönster, kamouflagemönster och mosaik. Instruktionerna är tydliga och enkla att följa, och listar vad du behöver för att genomföra varje projekt. Om du inte vill köpa nya lack, kan du enkelt använda de färger du redan har och anpassa mönstren efter dem. Boken innehåller dessutom självklart ett teknik- och redskapsavsnitt.

Med den här boken skapar du enkelt och på egen hand vackra naglar till såväl vardag som fest.

Läs mer

Madeline Poole

Naglar!