Fotograf: Joyce Downing

Press images

Aktuell med: Mörkrets tid

Efter att ha gått ut college 2010 jobbade Pierce Brown bland annat som chef för sociala medier på ett nystartat högteknolo­giskt företag, och som medhjälpare på en senators valkampanj. Numera bor han i Los Angeles och skriver på heltid. Järnguld är den fristående fortsättningen på de tidigare böckerna i Rött uppror­serien: Rött uppror, Gyllene sonen och Morgonstjärnan.

Läs mer Dölj
239 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2021
229 kr Bok - Inbunden
Utgiven: november 2020
209 kr Bok - Inbunden
Utgiven: oktober 2016
49 kr Bok - Pocket
Utgiven: februari 2016
199 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2015
Gyllene sonen
"Den här serien har definitivt slagit mig med häpnad, och jag rekommenderar den till absolut alla. Så fantastisk! 9,5/10"
petrasbokblogg.blogspot.se
Gyllene sonen
"Jag tycker att den här trilogin är helt briljant." "Ni vet kanske att jag verkligen älskade & hyllade första boken, Rött uppror, i den här trilogin? Jo, så visst var förväntningarna höga på den här boken när jag fick den i brevlådan för några veckor sedan. Och man kan absolut säga att Gyllene sonen nådde upp till dem, rev dem och höjde ribban ännu högre för tredje & sista delen, (som på eng. heter) Morning Star. /.../Pierce Brown må kanske vara en debutförfattare, men den här serien - Red Rising Trilogy - är en och förblir en utav mina absoluta favoritserier - för den är en riktig guldgruva. Nej, förresten, en oslipad diamantgruva - för det är vad den är, en oslipad diamant. så läs, fängslas & njut!"
dolasbokblogg.blogspot.se
Rött uppror
"Gillar du Hungerspelen lär du älska detta." /King Magazine
Rött uppror
"Rött uppror är kort sagt väldigt spännande och även om den till viss del följer känd mall så är den tillräckligt egen i sitt sätt att använda mallen på för att väl motivera sin plats." /Skånska Dagbladet

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.