Fotograf: Viveka Ljungström

Press images

Aktuell med: Trädgårdsform

Trädgårdsarkitekten Karin Janrik har under mer än 20 år form-givit och ritat privata trädgårdar i alla storlekar. Hon är en återkommande expert i tidningen Allt om Trädgård där hon bland annat skriver om design och trädgårdsarkitektur och ger konkreta designlösningar åt läsarna.

Läs mer Dölj
319 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2015

SENASTE RECENSIONERNA

Trädgårdsform
"Mycket innehållsrik!" /SvD "Det här är ett praktverk för den som antingen står inför att skapa en trädgård från grunden eller behöver göra om en plantering som inte fungerar, om det så gäller förutsättningar, form eller färg. Janrik är en väletablerad, mycket erfaren och proffsig trädgårdsarkitekt. Här presenteras en rad olika typer av trädgårdar som är tänkta att klinga samman med byggnader, landskap och jordtyper. Mycket innehållsrik!"
Trädgårdsform
"Här får man hjälp med alla tänkbara trädgårdsscenarier."
www.ltz.se
Trädgårdsform
"Perfekt vinterläsning" /Allas "I 16 steg trampar du igenom en strukturerad och genomtänkt trädgårds tillblivelse. Späckad med konkreta stiltips, foton och illustrationer för alla smaker."

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.