Fotograf: Kajsa Göransson

Press images

Aktuell med: Deadline

Rebecka Edgren Aldén debuterade som spänningsförfattare med Den åttonde dödssynden (2015). Andra boken Och blomstren dö kom 2017. I nya relationsthrillern Deadline förläggs handlingen till en värld Edgren Aldén kan bättre än de flesta: tidningsvärlden. Hon är journalist och har lett arbetet på flera tidningar, bland annat Mama och Damernas Värld. Hon bor i Nacka.

Läs mer Dölj
49 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2020
199 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juli 2017
55 kr Bok - Pocket
Utgiven: maj 2016
Och blomstren dö
”Mina förväntningar infriades alltså, och Rebecka Edgren Aldén visar att hon är en skicklig och lyhörd författare. Betyg 5 av 5”
Johannas deckarhörna
Den åttonde dödssynden
"Rebecka Edgren Aldén har skrivit en riktigt fin spänningsroman, med bra intrig och snygga nutidsmarkörer. Jag sträckläste denna lilla pärla häromveckan och avslutade mycket nöjd."
bokhora.se
Den åttonde dödssynden
"Betyg 5 av 5. Kanske är det höstens hetaste debut inom spänningsgenren." "Det märks direkt när man börjar läsa Den åttonde dödssynden att författaren har erfarenhet av att skriva och att hantera språket. På ett effektivt sätt snärjer hon in oss i sin berättelse som en spindel i sitt nät och det dröjer inte förrän man är fast. Boken utvecklas till en riktig bladvändare som är oerhört svår att lägga ifrån sig. Kanske är det höstens hetaste debut inom spänningsgenren."
johannasdeckarhorna.wordpress.com
Den åttonde dödssynden
"Betyg 5 av 5. Helt omöjlig att släppa ifrån sig" "Helt omöjlig att släppa ifrån sig. Detta är författarens skönlitterära debut och man kan väl inte säga annat än att det är en lyckad sådan. Jag rekommenderar boken starkt till alla som gillar spänningsromaner. Själv ser jag fram mot många fler böcker av författaren. Betyg 5 av 5"
ylvakortochgott.blogspot.se

NYHETER

Rebecka Edgren Aldéns boksommar

Den pocketaktuella spänningsförfattaren tipsar om åtta böcker hon tycker alla ska läsa i sommar, från feelgood till dystopi.

Foto: Caroline Tibell
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.