Fotograf: Caroline Tibell

Aktuell med: Och blomstren dö

Rebecka Edgren Aldén är Konceptansvarig & chef över kreativa studion på Bonnier Tidskrifter. Hon har tidigare bla jobbat på Damernas värld, Mama och Family Living. 2015 skrev hon sin debutroman Den åttonde dödssynden. Hon har tidigare skrivit Skriet från kärnfamiljen (2009) tillsammans med Tinni Ernsjöö Rappe.

Den åttonde dödssynden
"Rebecka Edgren Aldén har skrivit en riktigt fin spänningsroman, med bra intrig och snygga nutidsmarkörer. Jag sträckläste denna lilla pärla häromveckan och avslutade mycket nöjd."
bokhora.se
Den åttonde dödssynden
"Betyg 5 av 5. Kanske är det höstens hetaste debut inom spänningsgenren." "Det märks direkt när man börjar läsa Den åttonde dödssynden att författaren har erfarenhet av att skriva och att hantera språket. På ett effektivt sätt snärjer hon in oss i sin berättelse som en spindel i sitt nät och det dröjer inte förrän man är fast. Boken utvecklas till en riktig bladvändare som är oerhört svår att lägga ifrån sig. Kanske är det höstens hetaste debut inom spänningsgenren."
johannasdeckarhorna.wordpress.com
Den åttonde dödssynden
"Betyg 5 av 5. Helt omöjlig att släppa ifrån sig" "Helt omöjlig att släppa ifrån sig. Detta är författarens skönlitterära debut och man kan väl inte säga annat än att det är en lyckad sådan. Jag rekommenderar boken starkt till alla som gillar spänningsromaner. Själv ser jag fram mot många fler böcker av författaren. Betyg 5 av 5"
ylvakortochgott.blogspot.se
Den åttonde dödssynden
"BETYG 5+" "Högsta betyg får denna debutbok, absolut mest spännande bok i år. Läs den men gärna under dagtid. BETYG 5+"
eggetbok.blogspot.se
185 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juli 2017
200 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juli 2015

UTGIVNING

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår